Tonner představil nový typ těla s názvem: Nu Mood™

Tento týden (25.1.2012) společnost Tonner Doll Company představila novou základní kolekci panenek s nejnovějším tělem nazvaným „Nu Mood™“.

V současné době se jedná celkem o 3 těla - Dance, Curvy a Fashion. Novinkou těl je možnost výměny rukou i chodidel. Tonner Doll Company zároveň nabízí možnost dokoupení náhradních rukou a nohou pro tyto panenky. Můžete si tak koupit sadu tří párů rukou (v sadě jsou ruce Antoinette, ruce v pěst a ruce s lehce ohnutými prsty) a také sadu tří párů chodidel (v sadě jsou plochá chodidla, chodidla pro boty na podpatku a chodidla na špičkách). Ruce i chodidla jsou dostupná v několika odstínech, které pasují přesně k odstínům panenek Nu Mood™. Odstíny jsou Spice (označení AA), klasický odstín pleti Tyler (označení C) a Lily.

 

Panenky s typem těla Nu Mood™ Dance mají menší hrudník a v základní výbavě jsou s baletními chodidly, tedy chodidla na špičkách. Panenky mají zakořeněné vlasy. 

S tělem Nu Mood™ Dance vyšly následující panenky: 

 

Panenky s tělem Nu Mood™ Curvy jsou typické ženskými křivkami, obvod hrudníku je větší než u klasického těla Tyler Wentworth®. V základní výbavě mají chodidla pro boty na podpatku. Panenky jsou parukové (ve výbavě mají paruku s účesem z 50. let).

S tělem Nu Mood™ Curvy vyšly následující panenky:

 

Panenky s tělem Nu Mood™ Fashion mají v podstatě klasické tělo Tyler Wentworth® a v základní výbavě přicházejí s chodidly pro boty na podpatku. Panenky jsou parukové (paruka je z dlouhých rovných vlasů).

S tělem Nu Mood™ Fashion vyšly následující panenky:

Fotografie jsou přímo od Tonner Doll Company (Pictures by Tonner Doll Company)

 

Text: Lenka Klimešová, 2012