Velký sraz sběratelů panenek - Praha jaro 2014

 

Na základě již několika emailů s dotazy, které se nám za poslední dny namnožily, kdo vlastně jarní sraz v Praze organizuje jsme se rozhodli o sepsání tohoto vysvětlení.

 

Včera 24.1.2014 jsme vypsali na výběr 2 termíny Velkého jarního srazu v Praze. Sraz bude opět v restauraci Ferdinanda v dubnu 2014. Na výběr jsou termíny 5.4. a 12.4. Pokud se chcete srazu zúčastnit, napište nám na info@dolls-doll.com, který termín Vám více vyhovuje, do předmětu zprávy prosím napište "Jarní sraz Praha 2014".

V loňském roce jsme se domluvili s původní pořadatelkou srazu, Erikou Holubovou, že organizaci srazů po ní převezmeme a budeme pokračovat dál ve stejném duchu jak všichni byli doposud zvyklí. Rozhodli jsme se tak po několika měsících, kdy se nikdo jiný k organizaci srazu nepřihlásil.

V organizaci srazu pokračujeme i v letošním roce a bude opět zamluven tradiční nekuřácký salonek v restauraci Ferdinanda, kde se všichni dvakrát do roka setkáváme a vystavujeme své panenky i výtvory.
Protože se k nám dostala informace o znepokojení mezi některými sběrateli, kdo sraz letos organizuje a na koho se mohou obracet se všemi dotazy a svými přihláškami, rádi bychom všechny touto cestou ubezpečili, že doposud zůstáváme jediným organizátorem tohoto srazu my a své přihlášky i dotazy mohou směřovat přímo na nás. Jsme Vám plně k dispozici a rádi Vaše otázky zodpovíme.
 
 
Téma srazu: jako vždy není určeno - přineste své panenky tak jak se Vám líbí, přijďte se ostatním pochlubit co nového jste vytvořili a vymysleli, vezměte s sebou na obdiv své nové krásky, které obohatily Vaší sbírku. 
Začátek srazu: jako obvykle v 11:00 (kdy se otevírá samotná restaurace).
Datum srazu: bude upřesněno podle Vašeho hlasování.
 
 
Těšíme se na Vás!
Panenka-Panenky.cz
 
 

Kontaktujte nás

* Vaše jméno a příjmení:
* E-mail pro odpověď:
* Váš vzkaz či nápad: