Návod na tetování pro panenky

Součástí článku o body blushingu pro BJD bylo i tetování pro panenky, konkrétně modelem byla panenka Urban Vita. To nás velmi zaujalo a tak jsme se pokusili o tomto tetování zjistit víc…

Elea byla tak moc hodná, že nám prozradila návod na tetování pro panenky, tak doufáme, že se i Vám bude líbit a brzy se nám pochlubíte se svými potetovanými panenkami! smiley

 

Návod na tetování pro panenky:

Jednorázové tetování, zakoupíte je v papírnictví či drogeriich, kde je velký výběr od ornamentů, přes draky i barevné ozdůbky.
Vyberte místečko kde chcete panenku ozdobit, dobré je odmastit, stačí tamponek s jarovou vodou a místo očistit.
Vybrat si ornament, dobře si jej vyměřit na tělo panenky a aplikovat. Výhoda je, pokud Vám aplikace nepovede, lehce tetování setřete odlakovačem a můžete zkoušet znova. Pak záleží jen na Vás, zda chcete tetování jen na nějaké jednorázové focení (to znamená aplikujete a pak setřete).

Pokud chcete panenku vyzdobit natrvalo, nebo na delší dobu, je možnost buď rovnou zalakovat matným lakem, anebo pokud vlastníte akrylové barvy tetování zvýraznit či jinak upravit. Základ máte a fantazii se meze nekladou. Pak jen zalakovat a dílko je hotové.

Když se tetování omrzí stačí vzít tamponky, odlakovač a jednoduše setřít wink.

A to je celé kouzlo! Zruční kreslíři si vystačí i jen s barvičkami bez mustru na tetování, ale proč by si nemohli pohrát i ostatní, že wink?

Fotografie jsou přímo od Elea76.blog.cz (Pictures by Elea76.blog.cz)

Text návodu: Elea76.blog.cz, 2012

 

Uvedený návod je pouze ilustrativní a provozovatel webu nenese žádnou odpovědnost za případné neodborné poškození panenky.