Panenka Tonner Jon Wigged Basic - Too

V prosinci 2011 společnost Tonner Doll Company představila další ze svých parukových panenek. V kolekci Cami & Jon byla poprvé představena Jonquil jako panenka Jon Wigged Basic - Too, paruková panenka se vsazenýma akrylovýma očima.

Jonquil byla vydána v základní edici oblečena pouze do bílého spodního prádla. Ve své výbavě měla dvě paruky - jednu vlnitou paruku černé barvy (tu měla na hlavě) a druhá paruka s ofinou a rovnými vlasy ve zlatavé barvě byla zabalena u panenky v krabici.

Barva pleti panenky medová (honey), vsazené oči hnědé barvy. Součástí výbavy byl i výstavní stojánek.

Limitovaná edice 500 kusů.

 

Zvláštností panenky je její hlava, je o kousek menší než hlavy ostatních parukových panenek Tonner a tak bez problému může nosit paruky velikosti 4-5, paruky velikosti 5-6 jí také jsou, ale dotykem je cítit, že je paruka větší (vzhledově to člověk poznat ani nemusí - viz "další fotografie", kde má Jon dlouhou blond paruku Monique Gold Collection Paris velikost 5-6). Tento nedostatek u paruk ve velikosti 5-6 je možné elegantně vyřešit i použitím návleků, které vyplní zbylý prostor a zajistí, aby paruka panence z hlavy neklouzala.

 

Fotografie sběratelů:

Fotografie jsou přímo od Cherryn (Pictures by Cherryn)

 

Oficiální fotografie:

Fotografie jsou přímo od Tonner Doll Company (Pictures by Tonner Doll Company)

 

Další fotografie:

Fotografie od Dolls-Doll.com (Pictures by Dolls-Doll.com)

 

Text: Lenka Klimešová, 2012